Meny
Escort services
Worldwide overview adult workers
Red light district workers
Erotic models

THE STRINGPOINT GROUP

På sofaen i stuen

Det var fredag. Min veninde havde været tør i flere uger, fordi hun havde meget travlt på arbejdet. Men nu havde hun endelig tid. Hun havde taget en smuk bluse og en kort nederdel på specielt til dette øjeblik og selvfølgelig hæle. Jeg havde hurtigt scoret mad fra Mac'en og nu sad vi sammen i sofaen og spiste fra Mac'en. Hun kyssede mig spontant på kinden og straks efter igen. "Glad du er tilbage her," sagde hun med en blød stemme. Jeg blev liderlig, da hun lå sådan mod mig. Jeg mærkede hendes ene bryst mod siden af ​​mit brystkasse og sænkede min hånd, så det var på hendes hofte. Der var lidt lys i det dunkle lokale, så der var en intim atmosfære. Min kæreste satte sig lidt anderledes og rykkede endnu tættere på mig. Jeg lagde min hånd på hendes røv. Så vi sad lidt. "Det er så længe siden," sagde hun pludselig. "Så længe siden," gentog hun sagte og kørte sin hånd over min flue.

Jeg begyndte forsigtigt at klemme hende i bunden. “Mmmmhhhhmmm”, sukkede hun og flyttede kroppen, så jeg kunne blive endnu bedre ved hendes røv. Jeg gned det nu over det hele og trak op i bunden af ​​hendes nederdel, som allerede var rykket en del op på grund af hendes holdning. "Yeaahhhh, få mig derhen," sagde hun med dæmpet stemme. Hun gik videre og åbnede bæltet på mine jeans og trak lynlåsen ned på min gylp. Imens løftede jeg hendes nederdel, indtil den næsten var omkring hendes talje. Dette gav mig mulighed for at få min hånd ind i hendes trusser fra oven. Mine søgende fingre gik ned af hendes røv og gned pludselig hendes anus. “Jaaaaahhhhhhh dejligt!!!!! Åhhh”, stønnede hun og forsøgte at trække mine bukser og selv glide af min røv. Hjælpsomt løftede jeg min bagdel op af sofaen. “Wow, det ser ud som om du er vokset lidt”, sagde hun lidt overrasket og pustede sin varme ånde hen over mit lilla hoved. Så sprang hun op, fordi jeg havde sat min pegefinger i hendes røvhul og forsigtigt trukket mig frem og tilbage. Hendes stjernekaster føltes stram, men fløjlsagtig. “Åhhhh ja, jeg er så varm, så liderlig! Finger min fisse senere, vil du?" spurgte hun liggende og tog fat i stammen på min stive pik. Hun begyndte frivilligt at onanere den store stang.

Snart kom der en tyk dråbe preseed ud af min glans. Hun så henrykt ud. Hun bøjede hovedet og slikkede det af mit hoved. "Ahhhhhhhaaaa" stønnede jeg. Hvor var det dejligt at blive forkælet med en perfekt kvindemund. Det her var lækkert!!! Især da hun virkelig begyndte at sutte mit hoved. Jeg fjernede min finger fra hendes røv og fandt lidt lavere en skaldet fisse med to våde åbne skamlæber. Hun var så våd, at min finger gled lige ind, og jeg tilføjede straks en anden. Min kæreste elskede det og trak vejret tungt gennem næsen, fordi hun allerede havde mindst 10 centimeter af min store fede pik i munden. Hun trak stadig i min kuffert, men strøg også af og til mine baller. Ja, hun ville selv drikke min sperm, min sperm og sperm ukontrolleret; det er så længe siden! Hun lagde nu sine læber stramt om mit skaft og begyndte at sutte mig enormt, mens jeg begyndte at fingere vildt på hende. Min kæreste havde det endnu en gang godt på den stige pik. Jeg var super hård. Så det var en klump energi. Han kunne klare det to gange. Hun blev vild og pustede min skridende pik fanatisk, masserede mine baller og rykkede af min kuffert, mens hun trak munden lidt tilbage. Hendes tunge lavede smæklyde på mit hoved, og hun lagde mærke til, at jeg var ved at eksplodere. “JA, JA, JA, YESSSSSSSSSSSS!!!” var alt hvad jeg kunne sige og sprøjtede min sperm direkte ind i min kærestes mund. Han slugte tre gange og blev overrasket over mængden af ​​min ejakulation. Det lykkedes hende at holde den sidste sperm i munden. Jeg faldt tilbage og straks rejste min kæreste sig. Hun løftede sit hoved til mit og åbnede sin mund lidt. Jeg så kuglerne af sperm på hendes tunge i hendes mund. Straks lagde jeg en hånd bag hendes hoved og pressede hendes læber mod mine. Vildt rakte min tunge ind i hendes mund, og så delte vi sæden. Hun elskede at blive kysset sådan; det var så intimt, at vi delte sæden sammen. Vores tunger smeltede til ét, kysset varede i minutter.

Imens knappede jeg hendes bluse op. Hun gav mig villigt lov til at tage hendes bluse af, grådigt stikke min næse ind i sprækken af ​​hendes bryster og dreje hendes underkrop på en sådan måde, at jeg trak nederdel og trusser af hendes krop på én gang. Hendes fisse var som en magnet, fordi den samme hånd straks gik direkte til det skaldede centrum af intimitet, hendes våde fisse. Med min anden hånd prøvede jeg at trække hendes bh ned, fordi jeg krævede hendes bryster. Jeg var over månen. Men også hun var liderlig og nød min tommelfinger i hendes våde fisse. Jeg tog fat i den ene af de to jolle og førte hendes hårde brystvorte til min mund. Jeg suttede skiftevis på brystvorterne og fingrede hende kraftigt med tommelfingeren. Pludselig kom jeg i tanke om, at hun tidligere i dag også elskede at få en finger op ad sin røv og stak min pegefinger i to phalanges der. “AAAHHHHHH,” stønnede min veninde og begyndte at bevæge hendes hofter voldsomt. Hun trak mit hoved af hendes bryster og løftede det til hendes. Hun rakte tungen ud og slikkede hele mit ansigt; fornyet barndomskærlighed, kombineret med en utallig liderlighed, det var det. Med min frie hånd fandt jeg hendes højre brystvorte og strøg den. Hun mærkede nu to fingre i sin våde fisse og to i sin stramme røv. Denne dobbelte fingersætning gjorde hende vild, og så begyndte jeg også at slikke hendes venstre øre. "YESSSSSSSSSS," skreg hun. "Nu du," gispede hun, fuldstændig betaget af mig. "Nu, fuck mig!!!! fuck din første kone i dit liv!!!!!!!!! Det er mig!!!!!! FUCK MIG!!!!!!!!!!!!!!!" Hun hjalp mig febrilsk med at tage min skjorte af, mens jeg trak mine bukser og trusser af min røv. Jeg kastede mig på hendes krop og greb min kæreste efter min stenhårde pik for at føre mig ind i hendes vidtåbne slids. Hendes smidige skamlæber var hævede og ventede på, at mit pikhoved skulle trænge ind i den længselsfulde fisse med et mægtigt stød. Som en liderlig bjørn begyndte jeg at kneppe voldsomt og bankede min pik frem og tilbage i den lækre fisse. Min kæreste ville lade mig kneppe lidt langsommere, så hun kunne nyde det længere, men jeg var næsten ustoppelig. Jeg var som et ustoppeligt lokomotiv. Jeg foldede hende sammen, satte hendes fødder op mod ryglænet og fik fat i hendes bryster igen, klemte hendes brystvorter blidt og kneppede ved og ved. Min kæreste gik med i mit tempo; hun bankede tilbage og slog sine negle ind i min ryg; så tog hun fat i min balder for at lade mig støde endnu dybere ind i hende. Jeg havde kneppet hende sådan her i femten minutter og øgede tempoet igen, fordi jeg mærkede min sperm komme.

Hun mærkede sit legetøj dunke inde i hende og vidste, at det var på vej. “JA JA JA ÅH ÅH ÅH ÅH JAAHHH, kom nu men min liderlige bjørn. Fyld mig op." Jeg skreg vildt og lavede de mærkeligste lyde, hun kun kendte fra mig. Og så mærkede hun spermen skød min pik lige der, og mit pikhoved eksploderede dybt inde i hende. Det var et mægtigt stød, der drev den varme sperm ud og kastede sig ned i dybet af hendes fisse. Jeg tog fat i hendes ankler og skubbede hendes ben lidt længere mod puderne. Dette fik mig til at røre ved hendes g-punkt. Min kæreste begyndte langsomt at synke ned i en varm døs. Hun mærkede hendes stud dunke spermen fra hendes fisse, mens hun kneppede. Sæden gled langsomt mellem hendes balder. Hun nød fanden, slibede den stadig stive pik mod hendes G-punkt. Hun mærkede mere og mere sperm mellem sine lækre balder. Pludselig sank hun. Jeg så min kærestes øjne vende sig væk og satte farten op. Hendes venstre ben lavede rykkende bevægelser. Jeg vidste, hvor godt jeg havde det nu. Jeg var færdig med at kneppe hende. Jeg var den eneste mand i hendes liv, der kunne kneppe hende færdig. Igen sparkede min veninde spastisk til højre ben, og nu kom hun som en tornado. "Jesus," gispede hun, mens jeg blev ved med at bevæge mig inde i hende. Hun mærkede små nydelsesskud gå gennem mit hoved i minutter og bevægede sig dunkende mod hendes g-punkt. "På dine knæ, og røv op", sagde jeg, og hun vidste med det samme, hvad jeg mente. Jeg skød ud af hende, og hun vendte sig straks om. Jeg sad bag hende og så, hvordan spermen nu strømmede ud af hendes fisse. Og jeg så de smukke balder. Grådig trykkede jeg min mund på den våde fisse og begyndte at suge spermen ud. Mine øjne var nu i niveau med hendes balder, og jeg nød udsigten.

Jeg la en hånd på hver rumpe og trakk rumpa fra hverandre. Med nesa var jeg nesten inne i sæden som hadde lekket inn i baken hennes. Jeg jobbet grådig på fitta hennes og nøt utsikten over baken og stjernen hennes. Sakte forskjøv jeg arbeidsområdet mitt. Kyssene mine gikk nå mykt fra den varme tomme fitta til baken. Med ømme lange strøk slikket jeg kjæresten min sin rumpa med tungen. Jeg nyter og hun likte enda mer. Tungen min gikk frem og tilbake og hver gang jeg rørte ved den lille stjernen hennes. Og så var det øyeblikket. Jeg trakk baken lenger fra hverandre og berørte rumpa hennes med tungespissen. Pusten hennes trakk seg da hun kjente tungen min sprute inn. Sakte, men veldig intimt, begynner jeg å tunge på rumpa hennes. Dypere og dypere kjente hun ansiktet mitt mellom baken og visste at tungen min, våt av sæd, gled enda dypere inn. Sakte beveget hun seg og følte seg bra hver gang tungen forlot og kom inn i rumpa hennes igjen. Mitt franske kyss på stjernekasteren hennes var fullt av kjærlighet og lidenskap. Sakte kjente hun at høyre hånd gled inn og tungen ble erstattet av tommelen. Sakte begynte tommelen å fingere på rumpa hennes. Jeg satte meg opp bak henne og plutselig kjente hun hva hun regnet med. Glansen mot kjønnsleppene hennes. Jeg kunne aldri motstå rumpa hennes. Hvis pikken min ble slapp, var alt hun måtte gjøre å få meg til å slikke rumpa hennes, og hun ville vite at pikken min ville stå fire til. «Fan meg, knull meg med en gang til. 3 GB!!!". Den jævla stangen hennes gled som en kniv gjennom smør i den varme, våte fitten hennes til jeg ikke klarte å gå lenger.

Hun holdt seg stille til å begynne med for å nyte den tykke kuken som var helt inne i fitta hennes igjen, og tommelen som var dypt i rumpa hennes. Så presset hun seg opp på armene og kastet det vakre håret sitt tilbake. Jeg tok ivrig tak i det lange håret med min ledige hånd og dro i håret hennes. Dette var signalet og de begynte vilt å knulle sammen. Brystene hennes dinglet vilt mens hun ble grepet bakfra. Hun var så glad at jeg allerede hadde kommet to ganger og så nå kunne jeg utsette utløsningen. Vi klarte å utsette utløsningen i minst en halvtime, men så orket jeg ikke lenger. Jeg trakk litt hardere i håret til venninnen min og dro hodet hennes langt bakover. Med et vilt kraftig stønn injiserte jeg spermen min inn i den også cumming fitta. Tommelen skjøt ut til rumpa hennes, hårene ble løsnet og hun kjente begge hendene hvile på baken hennes mens jeg sprutet vilt inn i henne. Og litt senere noen små støt, men snart ble pikken min mindre. Nå var livet over for to dager.

© The Stringpoint Group

 

bron: sexverhalen.com

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner

Opprett konto

Når du oppretter konto i vår butikk, kan du gå gjennom betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene dine og mye mer.

Registrer deg

Recently added

Du har ingen varer i handlevognen din

Sum, inkl. mva.:€0,00