Menu
Escort services
Worldwide overview adult workers
Red light district workers
Erotic models

THE STRINGPOINT GROUP

"Hennes bröst trycker mot mina"

lördag

Förberedelserna för festen är i full gång. Jag tog med Ella till Linda som frågade om jag skulle göra något roligt. "Jag ska ha fest ikväll", säger jag ärligt. "Det är Jamies födelsedag, det är sommar och dessutom... vi kan festa igen, för corona är över!" Inbillar jag mig det eller ser Linda besviken ut? Hon förväntade sig väl inte att jag skulle bjuda henne?

"Coronan är inte alls över", fnyser Linda. "Faktum är att antalet infektioner ökar igen och man ska inte heller underskatta deltavarianten. Jag skulle vänta lite till innan jag arrangerar kalas. Eller har alla redan blivit fullvaccinerade ?" Naturligtvis inte. Faktum är att jag inte får min första chans på en timme. Som tur är anlitade Jamie en cateringfirma, för jag skulle inte veta när jag skulle behöva gå och handla. Jag ger Ella en puss och går dit som en kanin springer av.

När jag byter om på kvällen ringer klockan. Det är Nina, Jamies motspelare. Senast jag såg henne hamnade vi i ett stort bråk så jag är lite försiktig. Fast jag tycker att det är jobbigt att hon är så tidig. "Modigt att du vågar, bara ärmar i din ålder", nyser hon. Jag är tyst. Hon lägger armarna om Jamie och ger honom en kram. "Biljetter till låglandet", kurrade hon. "Jättekul, inte sant, att åka dit tillsammans?"

Jamie tackar henne vänligt och säger att han skulle vilja åka till Lowlands, men inte utan mig. Så att han hoppas att hon kan ordna några extrabiljetter. Jag är tyst. Jag kan inte tänka mig att åka på camping i Nederländerna och tillbringa en hel helg med Nina. Men hon tycker nog likadant tvärtom, så förhoppningsvis går inte hela festen vidare.

Några timmar senare är hela Jamies hus fullt. Det finns ett trettiotal vänner till honom och faktiskt åtta av mig. Mina vänner pratar obekvämt i köket medan hans håller på att bli galen på dansgolvet. Att vi skiljer oss i ålder med cirka 10 år är smärtsamt synligt. "Du ser så grinig ut", säger Jamie som kommer för att ta en titt i köket. "Ta ett piller så lossnar du lite."

Det verkar inte smart för mig. Jag mår inte så bra efter den vaccinationen. Mitt huvud bultar, jag är dödstrött och alla mina muskler gör ont. Dessutom tycker jag att piller är lite läskiga. Jag gillar att hålla saker under kontroll. Jag känner mig nervös. Jag litar inte alls på Nina och dessutom vet jag fortfarande inte om Mark kommer. Jag tror inte det, men man vet aldrig med honom. Och hur kommer kvällen att bli?Jag tittar på Angela och ler mot henne. Vilken vacker kvinna hon är. Hon ler tillbaka och går fram till mig. "Ska vi dansa?" Jag nickar. Hon slår armarna runt mig på dansgolvet. Hennes bröst trycker mot mina. Hon kör sina händer över mina skinkor. "Jag är på humör för dig", lättar hon. "Det har gått alldeles för länge." Hon tänder mig. Kanske blir det en trevlig kväll trots allt.Då ringer klockan och innan jag vet ordet av rusar Nina till ytterdörren och kommer tillbaka med Mark. Jag gillar inte alls hur hon ser på honom. Han går lite nervöst fram till mig och ger mig sedan en låda från ett varuhus. Det finns ett par guldfärgade örhängen i den. Inte lika vacker och absolut inte lika dyr som Josiens. Men det säger jag såklart inget om, Angela drar mig tillbaka till dansgolvet. "Jag känner för att kyssa dig", säger hon. "Lämna de där killarna. Jag är mycket trevligare. Kan vi inte bara gå till Jamies sovrum?” Jag ser mig omkring. Jamie står mitt bland sina vänner och verkar ha kul. Och Mark är helt upptagen av Nina. Vilket jag inte kan säga något om, för det är officiellt över mellan oss. "Okej", säger jag till Angela. "Bara en liten stund då." Tillsammans går vi till sovrummet, där vi börjar kyssa varandra passionerat. Hon har underbara läppar och en fantastisk tunga. Vi smeker varandras bröst. Men om hon vill gå vidare så stoppar jag henne. Jag måste veta om det är okej inuti. Snart ska Nina dekorera min Mark. ”Jag är värdinnan, jag kan inte hålla mig borta så länge”, förklarar jag.Jag ger Angela en ny puss, sminkar mig och går tillbaka in i vardagsrummet. "Vem vill ha en drink?" ropar jag och ser mig omkring. Dansgolvet är nu fullt och som tur är börjar sällskapet blandas mer. Jamies ögon är dystra. Vad håller han på med nu? Egentligen saknar jag bara Mark och Nina. Var skulle de vara? Jag tittar i köket. Jag går upp på övervåningen, upp på takterrassen. Ingen. Mot bättre förstånd tittar jag också in i sovrummet, men de är inte där heller.” Mark”, ropar jag. "Mark, Nina, var är du?" Och så får jag panik. De är båda borta. Min älskare har rymt med en annan kvinna. En mycket ung, fantastisk och farlig kvinna. Åh Gud. Jag måste stoppa dem. Men hur gör jag det?

© The Stringpoint Group

 

bron: de Telegraaf

Abonnér på vores nyhedsbrev

Tilmeld

Opret en konto

Hvis du opretter en konto hos os, vil du hurtigere kunne gennemføre dine køb, gemme flere adresser, se og spore dine bestillinger på din konto og meget mere.

Tilmeld

Recently added

Du har ingen varer i din varekurv

Total inkl. Moms:€0,00